Στην συλλογή μας θα βρείτε ατσάλινα κοσμήματα, κοσμήματα που συνδυάζουν ατσάλι και επίχρυσο ή επάργυρο ορείχαλκο και κοσμήματα από ορείχαλκο σε συνδυασμό με δέρμα, ημιπολύτιμες πέτρες, χάντρες και άλλα υλικά.

Για να τα διατηρήσετε όμορφα σε βάθος χρόνου ακολουθήστε μερικές απλές οδηγίες.

ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

           

Τα κοσμήματα από ατσάλι είναι ανθεκτικά, δεν χάνουν το χρώμα τους και δεν μαυρίζουν. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και σε συνδυασμό με την προσιτή τους τιμή προτιμούνται όλο και περισσότερο από το κοινό.

 

 

ΜΙΚΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Τα μικτά κοσμήματα συνήθως συνδυάζουν ατσάλινες αλυσίδες και μοτίφ από ορείχαλκο επιχρυσωμένο στα 18 έως 24 καράτια ή επάργυρο. 

 

 

 

 

ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Ο επίχρυσος ή επάργυρος ορείχαλκος είναι ένα δημοφιλές υλικό για την κατασκευή κοσμημάτων και στην συλλογή μας θα βρείτε πολλά δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια σε χρυσό, ροζ χρυσό ή ασημί χρώμα.

 

                  

επιχρυσωμένα κοσμήματα είναι ευαίσθητα, επομένως με τον καιρό είναι πιθανό να χάσουν το χρώμα τους. Η διάρκεια ζωής της επιχρύσωσης εξαρτάται από τη χρήση που κάνετε, το πόσο το φροντίζετε, ακόμα και από το pH του σώματός σας.

Για να επιβραδύνετε τη φθορά του χρώματος της επιμετάλλωσης, καλό θα είναι να ακολουθείτε πιστά τα tips που ακολουθούν: 

  • Αποφεύγετε να φυλάσσετε όλα τα κοσμήματα σας μαζί σε ένα κουτί καθώς υπάρχει η πιθανότητα να χαραχτούν ή να μπερδευτούν μεταξύ τους. Είναι προτιμότερο να τα φυλάτε σε υφασμάτινες θήκες το κάθε ένα ξεχωριστά και μακριά από τον ήλιο.
  • Μην χρησιμοποιείτε αρώματα, λακ, απορρυπαντικά, χημικά προϊόντα αφού φορέσετε τα κοσμήματα.
  • Βγάζετε τα κοσμήματα όταν πλένεστε, όταν κάνετε μπάνιο στη θάλασσα ή στην πισίνα και κατά την διάρκεια της γυμναστικής.
  • Σκουπίζετε τα κοσμήματά σας που και που με ένα μαλακό πανί.
  • Αφαιρέστε τα κοσμήματά σας όταν πάτε για ύπνο καθώς μπορεί να μπλεχτούν οι αλυσίδες και να σπάσουν, ακόμα και να τραυματιστείτε.
  • Για τα δαχτυλίδια με δυνατότητα αυξομειώσης, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σπάσουν με την πολλή πίεση, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κάθε φορά που θα θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας.
Δε φέρουμε ευθύνη για ζημιές που έχουν προκληθεί από κακή χρήση ή σύγκρουση ή πτώση των κοσμημάτων, είμαστε όμως πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην επισκευή τους, αν αυτό είναι εφικτό.